/ Афилиейт програма / Афилиейт мрежа /
/ Афилиейт маркетинг / Affiliate marketing /
/ Affiliate programa / Affiliate - Афилиейт /
/ Пари в интернет / Пари онлайн /

Google - афилиейт програма

Google - афилиейт програма

Ако сте блогър, който промотира някои от продуктите от тази програма на Google AdSense е време да се премахнат тези реклами и да се заменят с нещо подобно. Вие можете да продължите да ги използвате, но те ще спрат да работят след последната седмица на август.

За препоръване е да спрете да използвате референтната програма на Google AdSense достатъчно време преди нейният край в краят на август, за да могат евентуално всички конверсии да приключат нормално.
Google Affiliate Network

Новата Google Affiliate Network не е просто мрежа, коятовсеки ще може да ползва. Те казват, че ще бъдат насочни към сайтове с голям US тряфик. Интересно ще бъде дали ще сложат минимум на посетителите за да филтрират сайтовете с малък трафик. Това ще стане скоро след като бъде одобрен акаунтът ми там.

Няма повече Google афилиейт продукти

Тези, които промотират Google продукти през сегашната референтна програма трябва да знаят, че Google няма планове да прави тези продукти достъпни в новата афилиейт програма. Може да се появят по-късно, но по информация от Google тази практика е към своят край и няма да има нчин да се печелят пари от изпращането на нови потребители в AdSense или рекламодатели в AdWord

/ BG / RU / RO / ES /
/ NL / SI / AT / HU /
/ BE / IE / CH / SC /
/ EN / CZ / TR / IT /
/ FR / DE / PL / HR /
/ FI / DK / NO / SE /
/ MT / LV / LT / EU /
/ RS / GR / MK /